1kg carne tocata mixta
300gr suc de rosii
1 lingura pasta de tomate
1 lingura pasta de tomate
2 cepe mari taiate julliene
1 ou
2 cani de apa
2 cuburi de pui
2 foi dafin
putin unt / ulei
2 cani de apa
2 cuburi de pui
2 foi dafin
putin unt / ulei
rozmarin, cimbru
sare, piper
Preparare:
- Puneti apa la fiert intr-o oala si cand fierbe adaugati cuburile de pui.
- Intre timp amestecati bine carnea cu cimbrul, rozmarinul, putin piper si oul.
- Cu ajutorul palmelor faceti bilute mici din carne si le adaugati in supa care fierbe. Nu este necesar sa le inghesuiti pe toate odata, le puneti pe rand.
- Le lasati la fiert 5 minute si intre timp puneti intr-o cratita putin unt / ulei si caliti ceapa pana devine sticloasa apoi adaugati sucul de rosii.
- Adaugati pasta de tomate si frunzele de dafin si lasati sa fiarba la foc mediu-mic timp de 30 de minute.
Ti-a placut ? Da un like / share sau lasa-mi un comment mai jos.
Multumesc