Ingrediente:
Muschi de porc
unt / ulei pentru prajit
2 lingurite mustar de dijon
cca 100 ml smantana lichida
putin rozmarin
sare
piper
- Spalati carnea, o uscati cu prosoape de bucatarie si o condimentati cu putina sare, piper si rozmarin.
- Intr-o tigaie incingeti untul puneti carnea si un capac pe tigaie si o prajiti la foc mic timp de 5 minute pe fiecare parte. Luati capacul de pe tigaie si lasati apa sa se evapore dupa care scoateti carnea pe o farfurie si o acoperiti.
- Ceapa taiata julliene o prajiti in tigaia din care ati scos carnea, la foc mic pana devine aproape caramelizata ( cca 15 min)
- Adaugati mustarul, si smantana lichida, amestecati si puneti din nou carnea pentru 2-3 minute.
Dressing-ul pentru salata:
- Zdrobiti usturoiul si il amestecati cu restul de ingrediente apoi adaugati uleiul treptat.
Pofta buna !