Translate to your language

vineri, 9 august 2013

Fasole galbena pastai

O reteta simpla care nu necesita nici mult timp, nici multe ingrediente, nici multe cunostinte in ale gatitului si este foarte buna ca atare sau ca si garnitura.

Ingrediente:

Portii: 4

1kg pastai galbene - proaspata sau congelata
1 ceapa mare
8 catei usturoi
patrunjel
1 lingurita ciboullette ( frunze de arpagic )
5 linguri ulei
piper
sare
1 lingurita de boia dulce

##LAVEEM_LABEL-ID:db0e9485##



Preparare:
  • Intr-o oala puneti apa la fiert cu putina sare. Fierbeti pastaile timp de 10 minute.
  • Intr-o tigaie mai mare sau cratita puneti uleiul la incins si adaugati ceapa tocata marunt. O caliti pana devine transparenta.
  • Adaugati apoi pastaile scurse si 5 catei de usturoi tocati marunt si caliti in continuare inca 5 minute, amestecand mai tot timpul.
  • Adaugati 250 ml de apa, boia, sare, piper si verdeata tocata marunt. Puneti un capac si fierbeti la foc mediu timp de 30 minute.
  • Verificati daca s-au fiert si daca este nevoie le mai lasati putin.
  • Adaugati si ceilalti 3 catei de usturoi striviti cu un cutit  si fierbeti fara capac pana scade.
Serviti ca atare sau ca si garnitura.

 Pofta Buna !


Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.