Ingrediente:
500 grame carne de pui ( ciocanele, aripioare, ce va place )
putin ulei pentru prajit
3 catei de usturoi
1 cutie de rosii tocate
patrunjel
2 foi de dafin
jumatate de cub knor de legume sau pui
sare, piper
##LAVEEM_LABEL-ID:d006ca53##
Preparare:
- Spalati bucatile de pui si uscati-le cu hartie de bucatarie. Condimentati-le cu sare si piper.
- Incingeti uleiul intr-o cratita si rumeniti putin bucatile de pui, adaugati 1 pahar de vin alb si lasati 2-3 minute sa se evapore dupa care adaugati rosiile tocate si 1 pahar mic cu apa.
- Cand fierbe puneti cubul de legume sau pui si lasati la fiert pana cand sosul a scazut suficient si carnea este facuta.
- In ultimele 5 minute adaugati usturoiul tocat si patrunjel cand o luati de pe foc.
Pofta buna !