Mmm nu stiu cati ani au trecut de cand nu mai mancasem paine cu lapte si ou si mi-am adus aminte acum vreo saptamana ca imi facea mama mai demult. Mi-am potolit pofta acum.
Ingrediente:
4 felii de paine ( veche de 1 zi 2 )
2 oua
jumatate de cana de lapte
unt / ulei pentru prajit
vanilie ( optional )
Preparare:
- Turnati laptele intr-o farfurie adanca, adaugati esenta de vanilie si amestecati. In alt recipient bateti ouale.
- Puneti untul / uleiul la incins intr-o tigaie
- Treceti feliile de paine pe ambele parti prin lapte apoi prin ou si le prajiti pe ambele parti la foc mediu-mic. Daca folositi unt pentru prajit lasati focul mic.
- Se scot pe prosoape de hartie.
Presarati zahar pudra, brun sau de care preferati si serviti cu suc de portocale proaspat sau o cana cu lapte.
Pofta buna !