Cotlete de porc
1 cutie ciuperci feliate (sau 5 ciuperci proaspete)
unt / ulei pentru prajit
200 ml smantana pentru gatit
putin rozmarin
1/2 cub knorr de pui
sare si piper
1 cutie ciuperci feliate (sau 5 ciuperci proaspete)
unt / ulei pentru prajit
200 ml smantana pentru gatit
putin rozmarin
1/2 cub knorr de pui
sare si piper
Preparare:
- Condimentati carnea cu sare piper si putin rozmarin.
- Puneti untul intr-o tigaie si cand s-a incins adaugati cotletele si prajiti 3-4 minute la foc mediu pe fiecare parte. Reduceti focul si le mai lasati 2 minute.
- In acest timp puneti putin unt intr-o alta cratita / tigaie si prajiti ciupercile stoarse bine de apa la foc mic-mediu. Cand s-au rumenit adaugati smantana si cubul de pui amestecati sa se dizolve si lasati cateva minute sa se ingroase sosul.