Carnati chipolata lipiciosi
Lipiciosi si deliciosi. O reteta rapida cu carnati chipolata si ceapa caramelizata. Puteti folosi carnaciori cocktail sau altii daca nu aveti chipolata, vor fi la fel de gustosi.
Timp de prep:5 Min
Timp de gatit:25 Min
Portii: 4
5/
5 stars from
2 user(s).
Ingrediente:
1 kg chipolata ( sau alti carnaciori ) sau 12 bucati
1 ceapa rosie medie
1 ceapa galbena medie
2 linguri mustar de Dijon sau normal
1 lingura mustar normal
1 lingura mustar normal
3 linguri miere
1 lingurita rozmarin ( optional )
piper
- Taiati ceapa rondele sau julienne si caramelizati-o in putin unt sau ulei de masline.
- Amestecati mierea cu mustarul
- Asezati carnaciorii in tava si ungeti-i pe toate partile cu sosul cu miere. Condimentati cu putin piper.
- Acoperiti cu o folie de aluminiu si bagati tava la cuptorul preincalzit la 190°C timp de 15 minute.
- Scoateti tava, intoarceti carnaciorii si adaugati ceapa caramelizata.
- Bagati din nou la cuptor fara folie, timp de 10 minute sau pana s-au rumenit.
Pofta buna !