Ingrediente:
Cateva foi de salata iceberg
1 morcov mic
1 ou fiert
1/2 ceapa rosie
1-2 ridichi
1-2 ridichi
cateva felii de castravete
bacon
Preparare:
- Fierbeti oul tare iar apoi puneti-l sub apa rece.
- Intr-o tigaie de teflon prajiti puiul cateva minute pe fiecare parte. Puteti folosi putin unt daca vreti. Cand este gata il scoateti pe o farfurie.
- In aceeasi tigaie puneti jumatate de lingurita de unt si prajiti baconul pana devine crocant. Il scoateti si pe acesta pe hartie absorbanta.
- Rupeti salata in bucati mai mici si puneti-o in lunch box sau castron.
- Taiati morcovul, ridichile, carstravetele si ceapa si agaugati-le peste.
- Adaugati baconul si oul taiat in cateva bucati.
- Taiati puiul cubulete si adaugati-l deasupra.
Retete de crutoane gasiti aici iar dressing-uri aici. ( am folosit dressing-ul de la nr 1 dar fara usturoi )
Daca o veti servi imediat condimentati-o cu putina sare si piper, adaugati crutoanele si dressingul si serviti.
Daca o veti servi imediat condimentati-o cu putina sare si piper, adaugati crutoanele si dressingul si serviti.
Daca veti lua salata la serviciu/scoala etc adaugati toate astea doar inainte sa o serviti.
Pofta buna !