Translate to your language

luni, 30 septembrie 2013

Piept de pui la cuptor

Piept de pui la cuptor
O reteta cat se poate de simpla, fara multe ingrediente si foarte gustoasa.

Timp de prep:5 Min
Timp de gatit:35 Min
Portii: 4


5/ 5 stars from 1 vote(s).


Ingrediente:
 
4 piepti de pui dezosati si fara piele
( sau copanele, pulpe etc )
4 catei usturoi
2 cm ghimbir ras
2 linguri ulei de masline
rozmarin
30 ml vin alb sec ( optional )
sare
piper





Preparare:
    • Incalziti cuptorul la 200 °C
    • Spalati bucatile de pui, si le uscati cu prosoape de hartie.
    • Ungeti puiul cu putin ulei de masline si condimentati-l cu putina sare, piper, rozmarin si ghimbir.
    • Asezati carnea intr-un recipient pentru cuptor in care ati pus in prealabil 1-2 linguri de ulei de masline ( depinzand de marimea recipientului ).
    • Asezati bucati de usturoi zdrobiti cu lama cutitului pe carne si unul in recipient pentru a aroma uleiul.

    • Dati la cuptor pentru 35 de minute. 
    • Din cand in cand, turnati din sosul din tava pe bucatile de pui cu o lingura.
    • Verificati daca s-a facut carnea si daca este nevoie mai lasati 5 minute la 180°C.

Am servit cu bilute de cartofi si salata cu dressing vinaigrette.

Pofta buna !
Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.