Translate to your language

miercuri, 31 iulie 2013

Gaufres


Ingrediente:

250 g faina
1/2 lingurita de sare
3 oua
75 g unt topit
1 plic de drojdie 
300 ml de lapte
100 ml de apa 
50 ml bere ( optional )
60 gr zahar
2 plicuri de zahar vanilat
2 linguri de esenta de rom (opțional)


##LAVEEM_LABEL-ID:f5a9e10b##



 Preparare:

  • Amestecati faina cu sarea si drojdia si faceti o gaura in centru. 
  • Adaugati ouale in centrul fainii, untul topit, laptele, apa si berea. Amestecati bine cu un tel.
  • Incorporati zaharul, zaharul vanilat si romul. Amestecati bine din nou. 
  • Consistenta trebuie sa fie ceva mai groasa decat cea a aluatului de clatite. Daca este nevoie mai adaugati putina apa.
  • Le prajiti in aparatul pentru gaufres timp de 4 minute.
Serviti cu sos de ciocolata, sirop de artar, zahar pudra, etc.

Pofta buna !

Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.