Translate to your language

sâmbătă, 15 iunie 2013

Supa julienne / Juliennesoep


Ingrediente:

1 punga de legume julienne sau
2 morcovi
1 telina
jumatate de praz
1 cartof
1 ceapa
o mana de taitei
jumatate de zuchinni 
patrunjel
3 cuburi de legume
sare, piper


Preparare:

  • Spalati legumele si taiati-le julienne.
  • Puneti o lingurita de unt / ulei intr-o oala si caliti putin ceapa; doar cat sa se inmoaie.
  • Adaugati restul de legume ( in afara de cartof si taitei  ), 2 l de apa si amestecati.


  • Cand ajunge la fierbere, adaugati cuburile si lasati sa fiarba 30 de minute.
  • Adaugati cartofii taiati tot julienne, taiteii si mai lasati la fiert 10 minute.
  • Potriviti de sare si piper si serviti.
Pofta Buna !
Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.