Translate to your language

joi, 2 mai 2013

Friptura de porc cu sos de mustar



Ingrediente:

Muschi de porc 
unt / ulei pentru prajit
2 lingurite mustar de dijon 
cca 100 ml smantana lichida 
putin rozmarin
sare
piper 






Preparare: 

  • Spalati carnea, o uscati cu prosoape de bucatarie si o condimentati cu putina sare, piper si rozmarin.
  • Intr-o tigaie incingeti untul puneti carnea si un capac pe tigaie si o prajiti la foc mic timp de 5 minute pe fiecare parte. Luati capacul de pe tigaie si lasati apa sa se evapore dupa care scoateti carnea pe o farfurie si o acoperiti.
  • Ceapa taiata julliene o prajiti in tigaia din care ati scos carnea, la foc mic pana devine aproape caramelizata ( cca 15 min)


  •  Adaugati mustarul, si smantana lichida, amestecati si puneti din nou carnea pentru 2-3 minute.

Dressing-ul pentru salata: 

  • Zdrobiti usturoiul si il amestecati cu restul de ingrediente apoi adaugati uleiul treptat.
Am servit cu cartofi fierti si prajiti. La fel de delicios este si cu sos de ciuperci.

 Pofta buna !



Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.