Translate to your language

marți, 15 octombrie 2013

Pandispan pufos cu ananas

Pandispan pufos cu ananas

A fost ziua unei prietene weekend-ul acesta si bineinteles nu se putea sa nu fie party. Am vrut sa duc un tiramisu pentru ca stiu ca ii place dar pana la urma am facut pe langa el si un cremsnit si un pandispan cu ananas. Si asta ultima este reteta pe care o postez astazi. A iesit mai bun decat ma asteptam si cum termin de scris reteta ma duc sa mai fac unul :)
Este o reteta foarte usoara si rapida ar fi pacat sa nu o incercati.

Timp de prep:10 Min
Timp de gatit:20 Min
Portii: 6
5/ 5 stars from 1 user(s).
Ingrediente:

5 oua
6 linguri de faina ( nu rase dar nici cu varf )
5 linguri de zahar
putin unt pentru uns tava
2 plicuri de zahar vanilat
ananas din conserva ( sau ce fruct preferati )
1 lingurita praf de copt
un varf de cutit de sare




Preparare:

    • Bateti albusurile spuma tare cu zaharul vanilat si sarea.
    • Adaugati zaharul si galbenusurile unul cate unul si mixati pana la omogenizare.
    • Adaugati faina si mixati pana s-a incorporat si aceasta.
    • Scurgeti ananasul de zeama si taiati bucati mici. Pastrati o bucata intreaga.
    • Ungeti tava cu unt si turnati compozitia.
    • Incalziti cuptorul la 180°C
    • Infigeti bucatile de ananas in compozitie ( va sugerez sa puneti mai multe decat vedeti in poza, mie mi-a parut rau ca n-am pus mai multe )
    • Dati tava la cuptor cateva minute pana face o crusta si apoi asezati si bucata intreaga in mijloc ( daca doriti ).
    • Coaceti prajitura timp de 20-25 de minute.
Pudrati cu zahar sau serviti ca atare.

 Pofta Buna !
Cum a fost tinut in folie de plastic s-a topit zaharul de pe el si cum prietena mea nu avea in casa in acel moment a ramas fara, dar a fost delicios.
Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.