Translate to your language

marți, 8 octombrie 2013

Foietaj cu cascaval si bacon

Foietaj cu cascaval si bacon

O reteta foarte usoara si perfecta pentru atunci cand avem pofta de ceva sarat. Eu am facut cateva cu bacon si cascaval ras si altele doar cu cascaval. ( ah, si unul cu salam dar mie personal nu mi-a placut asa ca nu vi-l recomand )

Timp de prep:5 Min
Timp de gatit:10 Min
Portii: 4
5/ 5 stars from 1 user(s).



Ingrediente:

1 pachet foietaj
cascaval ras
cascaval taiat in feliute de 2 cm latime
1 galbenus de ou
2 linguri de lapte
susan, mac sau chimen ( ce preferati )






Preparare:
    • Desfaceti aluatul foietaj si il taiati in patrate de marimea dorita. Nu il intindeti mai mult cu facaletul.
    • Asezati 1 feliuta de cascaval apoi puneti cascavalul ras deasupra ei.
    • Pentru cele cu bacon, asezati bucatelele de bacon apoi cascavalul ras deasupra.
    • Amestecati galbenusul cu laptele
    • Ungeti colturile patratelelor cu ou, le inchideti si le asezati in tava tapetata cu hartie de copt.
    • Cand toate sunt gata le undeti deasupra cu galbenusul, presarati susan (sau ce doriti ) si le dati la cuptorul preincalzit la 170°C pentru 10 minute.
    • Reduceti temperatura la 160°C si le mai lasati 5 minute.
Le puteti servi imediat.

Pofta Buna !

Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.