Translate to your language

sâmbătă, 21 septembrie 2013

Carnati chipolata lipiciosi / Sticky chipolata sausages

Carnati chipolata lipiciosi

Lipiciosi si deliciosi. O reteta rapida cu carnati chipolata si ceapa caramelizata. Puteti folosi carnaciori cocktail sau altii daca nu aveti chipolata, vor fi la fel de gustosi.

Timp de prep:5 Min
Timp de gatit:25 Min
Portii: 4
5/ 5 stars from 2 user(s).

Ingrediente:

1 kg chipolata ( sau alti carnaciori ) sau 12 bucati
1 ceapa rosie medie
1 ceapa galbena medie
2 linguri mustar de Dijon sau normal
1 lingura mustar normal
3 linguri miere
1 lingurita rozmarin ( optional )
piper




Preparare:

    • Taiati ceapa rondele sau julienne si caramelizati-o in putin unt sau ulei de masline.
    • Amestecati mierea cu mustarul

    • Asezati carnaciorii in tava si ungeti-i pe toate partile cu sosul cu miere. Condimentati cu putin piper.
    • Acoperiti cu o folie de aluminiu si bagati tava la cuptorul preincalzit la 190°C timp de 15 minute.
    • Scoateti tava, intoarceti carnaciorii si adaugati ceapa caramelizata.
    • Bagati din nou la cuptor fara folie, timp de 10 minute sau pana s-au rumenit.
Am servit cu stoemp cu praz 
 Pofta buna !

Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.