Translate to your language

luni, 15 iulie 2013

Orez cantonez



Ingrediente:

300 gr orez alb ( jasmine am folosit eu )
1 ceapa taiata marunt
150 gr mazare congelata
1/2 ardei gras taiat cubulete mici
3 oua
4 felii bacon sau 80 gr in bucatele
1 cub knorr de legume
1 lg ulei
sare, piper

##LAVEEM_LABEL-ID:a0500a40##


Preparare:
  • Fierbeti orezul dupa instructiunile de pe pachet.
  • Fierbeti mazarea pana se inmoaie si o scurgeti bine.
  • Caliti baconul si il scoateti pe hartie absorbanta.
  • Intr-o tigaie faceti o omleta din cele 3 oua batute doar de 3-4 ori pe care apoi o taiati bucatele mici. Puteti face asta direct in tigaie pe masura ce se intareste. 
  • Caliti ceapa impreuna cu ardeiul si cand sunt gata adaugati mazarea, baconul, omleta si cubul de legume sfaramat. Amestecati bine apoi adaugati orezul si mai lasati 2 minute amestecand continuu.

Serviti ca atare sau cu Fasii de carne cu legume

Pofta buna !

Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.