Translate to your language

sâmbătă, 13 iulie 2013

Fasii de carne cu legume

Nu am deloc inspiratie pentru numele acestei retete asa ca am numit-o fasii de carne cu legume. Puteti folosi orice fel de carne doriti si o puteti face in tigaie sau in wok. Se face foarte repede si este deosebit de gustoasa. Sper sa va placa.

Ingrediente:

800 grame de carne ( de preferat fara grasime ) taiata fasii 
( eu am folosit cotlete )
1 ceapa taiata inele
1 ardei rosu taiat betisoare
1 ardei verde taiat betisoare
1 morcov taiat betisoare
3 tulpini de telina taiate cubulete
cateva buchetele de brocoli
30 gr unt
1 cub knorr de legume
1 pahar cu apa
3-4 linguri de sos de soia sau Worcestershire

##LAVEEM_LABEL-ID:ee6428c8##


Preparare:

  • Fierbeti broccoli impreuna cu telina timp de 5 minute apoi le lasati la scurs.
  • Incingeti untul si prajiti bucatile de carne 5 minute apoi adaugati ceapa si mai prajiti 5 minute.

  • Adaugati ardeiul si morcovul, putin piper apoi sfaramati cubul de legume peste ele si lasati alte 5 minute la prajit. 

  • Cand toate legumele s-au inmuiat  adaugati cana de apa, sosul de soia, broccoli si telina si dati focul tare pentru alte 5 minute.

Serviti cu cartofi fierti, pe pat de orez sau cu paste.

Pofta Buna!

Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.