Translate to your language

sâmbătă, 11 mai 2013

File de pangasius pane cu piure si ceapa caramelizata



Ingrediente:
file de pangasius
condimente
2 oua
 faina

Pentru Sos
200 ml smantana lichida
2 catei de usturoi
1 lingura ulei de masline

Pentru piure
500 gr cartofi
1 ceapa
un cub mic de unt
putin lapte, sare, piper



Preparare: 
Pestele:
  • Spalati pestele, il stergeti si il condimentati. Il dati prin faina apoi prin ou si il prajiti in uleiul incins pe fiecare parte la foc mediu.
Piureul: 
  • Intr-o oala puneti la fiert cartofii taiati cubulete cu putina sare. 
  • Cand au fiert, adaugati untul, laptele, sare, piper si ii pasati. Fara mixer pentru ca devine cleios.
  • Ceapa taiata juliene o caliti la foc mic pana se caramelizeaza si o adaugati peste piure.
Sosul:
  • Zdrobiti usturoiul, adaugati putin piper, 1 lingura de zeama de lamaie si frecati cu o lingura de ulei. 
  • Adaugati smantana si amestecati pana devine spumoasa. Lasati la frigider 10 minute sa se combine aromele.


Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.