Translate to your language

duminică, 28 aprilie 2013

Cotlet de porc cu sos de ciuperci





Ingrediente:

Cotlete de porc
1 cutie ciuperci feliate (sau 5 ciuperci proaspete)
unt / ulei pentru prajit
200 ml smantana pentru gatit
putin rozmarin
1/2 cub knorr de pui
sare si piper





Preparare:

  • Condimentati carnea cu sare piper si putin rozmarin. 
  • Puneti untul intr-o tigaie si cand s-a incins adaugati cotletele si prajiti 3-4 minute la foc mediu pe fiecare parte. Reduceti focul si le mai lasati 2 minute.
  • In acest timp puneti putin unt intr-o alta cratita / tigaie si prajiti ciupercile stoarse bine de apa la foc mic-mediu. Cand s-au rumenit adaugati smantana si cubul de pui amestecati sa se dizolve si lasati cateva minute sa se ingroase sosul. 
  Serviti cu cartofi prajiti si maioneza sau stoemp de legume si salata cu dressing vinaigrette sau cartofi prajiti.

Pofta buna ! 




Blogarama - The Blog Directory Toate retetele sunt pe Petitchef
Creative Commons License
Cooking recipes by Melian23 is licensed under a Creative Commons Attribution 3.0 Unported License.